Heuréka - dostupnostní feed

Máme dotazy týkající se dostupnostního feedu na Heuréku. Heuréka píše zákazníkům, že feed není validní, ale problém je někde jinde.... feed je prázdný, protože neobsahuje žádné zboží, které je doručitelné do 3 dnů.

Dostupnostní feed pro Heuréku musí obsahovat položky, které má eshop skladem a je schopný je doručit zákaníkovi do 3 dnů.

Popis od Heuréky je zde:
https://sluzby.heureka.cz/napoveda/dostupnostni-feed/

Pro výpočet doručení se v eshopu nastavuje řada údajů - nejdůležitější je dostupnost pro XML feedu uvedená u jednotlivých produktů a počet hodin potřebných pro doručení zásilky dopravcem.

 

Příklad :

Je pondělí 9:00, deadline pro objednávky je nastavený na 12:00, zboží má dostuponost nastavenou na 48h, dopravce má nastaveno 24h.

orderDeadline bude tedy dnes - 12:00 a doručení za 3 dny - čtvrtek 12:00 - to je v pořádku

Příklad problému - čtvrtek

stejné zboží objednané ve čtvrtek do 12:00 má doručení na neděli 12:00. Jenže v neděli se balíky nedoručují a tím pádem bude doručení až v pondělí. To je více než 3 dny a tím pádem se toto zboží nesmí do dostupnostního feedu exportovat.

Jak to tedy nastavit ?

Musí to být nastavené tak, aby dostupnost u zboží + čas na přepravu byl do 24h, aby se pokryl i víkend. Případně můžete v eshopu nastavit, že se doručuje i o víkendu, protože tuto podmínku může opravdu splnit jen zboží, které máte k dispozici ihned a dopravce má na doručení max 24h.

 

 

 

Heuréka - dostupnostní feed - 2079466 -
Heuréka - dostupnostní feed - 2079464 -
Heuréka - dostupnostní feed - 2079465 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací